corona, enzo

December 2019, een vleermuis, die heel de wereld op zijn kop zet! Beeldmateriaal van mensen, die dood neer vallen op straat, covid-19 is geboren. De beelden staan op het netvlies gebrand. Maart 2020, na de eerste shock krijgen we het hier in het Westen te verduren. Winkelschappen zijn leeg, dit aanblik is zo niet Nederlands. Mensen kijken elkaar vragend aan, wc papier is niet meer te krijgen en de mainstream media speelt hier handig op in. Een storm van indrukken en emoties waait door het land. Ministers, die persconferenties houden en nu een jaar verder leven we in een nachtmerrie. NOS uitzendingen waar gemiddeld 30 keer het woord vaccinatie in een half uur valt. Het lijkt wel of de wereld nog maar 1 probleem kent, Corona.

Minister Hugo de Jonge heeft de oplossing ,vaccinaties! Is dit wel de oplossing? Binnen een half jaar is het Covid vaccin gemaakt en getest. Hoe dan? Daar staat normaal een termijn van 10 tot 30 jaar voor. Om gedegen onderzoek te verrichten wat dit op langer termijn doet! Het NOS laat zien dat er test straten door defensie gestationeerd worden, de intensive care afdelingen liggen overvol, zo kopt de mainstream media. Alles voor de veiligheid! Welke veiligheid? Van ons menselijk lichaam of de financiële toekomst van de parlementariërs, die hier tot de nek aan toe inzitten!. Liggen de IC’s daadwerkelijk vol met Corona patiënten? Een half jaar voor dat de Corona uitbraak in Wuhang begon zijn hier in Nederland 7 grote ziekenhuizen wegbezuinigd. Een drama speelt zich wereldwijd af, een pandemie, angst en onzekerheid heerst. Is die angst terecht? Op verschillende sites, zoals die van het RIVM en het CBS zijn de daadwerkelijke cijfers te vinden. Is die Corona nou echt zo gevaarlijk? Volgens de cijfers liggen de Corona sterfgevallen net onder de “gewone griep”. Die gewone griep is ook dodelijk en dit is waar ik me zorgen over maak. Het bagatelliseren van de gewone griep is onterecht. Ook deze is levensgevaarlijk! In onze opvoeding hebben we geleerd hand voor je mond als je hoest met koorts, een paracetamol en goed uitzieken. stel je voor dat je iemand aansteekt, dat wil je toch niet? Nee, dat willen we niet! Een stukje gezond verstand wat je mee krijgt van thuis in de opvoeding. Wat je nu ziet is dat er voor ons beslist wordt wat goed en slecht is, zijn we echt daadwerkelijk zo afgedreven van de zelfzorg of draait alles nu om geld. Ik denk het laatste, de wereld is een verdien model geworden met een paar bloeddorstige volks vertegenwoordigers, die alles behalve dicht bij het volk staan. Op het moment zie je verschillende collectieven zich ontwikkelen om tegen geluid te geven en terecht. Het is mensonterend waar we nu in zitten, een avondklok, wie had dat ooit gedacht? Staat er niet in onze Wet beschreven dat deze alleen ten tijden van oorlog uitgevoerd mag worden? Houdt dit in dat we nu in oorlog zitten? Ik zeg volmondig ja, een psychologische oorlogsvoering wel te verstaan. Dit vloeit door in het dagelijks leven, kijk maar om je heen bv in de supermarkt. Boze blikken en met een beetje pech zit je zo in een verhitte discussie vanwege de muilkorf plicht. Het is een dringend “advies”. Alleen hangt er wel een boete boven je hoofd, als je dit advies als eigenaar niet naleeft. Dit is gewoon de mensen uitspelen en de politiek wast zijn handen in onschuld. De ondernemer die zijn ziel en zaligheid in zijn “Toko” heeft gestoken, zit nu wanhopig met zijn handen in het haar. Voor wat?  Om toeslagaffaire nummer twee af te wachten, want vergeet niet als je niet luistert sturen ze politie Nederland naar je toe, en laten ze je  wel luisteren. Niet goedschiks, dan maar kwaadschiks. Uiteraard besteed ik eerdaags een nieuwe post aan politiegeweld, hoe de staatspropaganda zenders dit bagatelliseren en hoe het in werkelijkheid eraan toe gaat. Dank voor het lezen en tot de volgende 😉 .

2 thoughts on “corona, enzo

  1. De staatscensuur en haar omvang heeft iedereen verrast.

    Nu iedereen er van doordrongen is is het tijd om er wat aan te doen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Corona Front Internationaal Overheids programmering

Tucker Carlson: Biden verplicht vaccin voor overheidspersoneel

Tucker Carlson Tonight 7/27/21 FULL | BREAKING FOX NEWS July 27 ,2021 Tucker Carlson Tonight 7/27/21Like and subscribe channelThank all For watching..Join us in Twitter: https://twitter.com/SupportTrump24support trump here:http…

Lees meer
Corona Internationaal

Fascisme in Israel

Freedom Israel 🙂 on Twitter: “Let’s not forgot.It’s less than a week since the PM of #Israel went full early 1930s #Nazi on everyone who have chosen not to have […]

Lees meer
Corona Feiten

Op het matje…

Sander on Twitter: “Zo die is ook duidelijk klaar met Ab Osterhaus: Oud-tophockeyer snapt uitnodiging Ab Osterhaus niet bij Oranjezomer: ‘Moet me wel inhouden’. Presentator Wilfred Genee werd er een […]

Lees meer
error: Inhoud is beschermd!